Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Nem tudjuk szavakba önteni, hogy mennyire meg vagyunk elégedve nem csak a szolgáltatás minőségével, hanem az ügyfélszolgálat reakció idejével. Minden kérdésre szinte azonnal kapunk választ és a segítség mindig megoldja az aktuális problémát. Korrekt, profi hozzáállást tapasztalunk az ELIN szolgáltató részéről és bízunk benne, hogy egy nagyon hosszú és sikeres kapcsolat áll még előttünk. Sajnáljuk, hogy csak pár hónapja csatlakoztunk a kiváltságosok köreihez, de még ilyen rövid idő alatt is ilyen véleménnyel vagyunk az ELIN iránt, és mi lesz később... :) Mi köszönjük a lehetőséget.
Üdvözlettel, Horváth Miklós / In-Car-Tel kft.

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

Desktop szolgáltatás (DaaS)


 Egységes asztalfelület biztosítása, amit helytől, internetszolgáltatótól, platformtól függetlenül lehet elérni. Internetkapcsolat megszakadása, vagy áramszünet esetén is ugyanott folytathatja munkáját, ahol abbahagyta. Adattárolás és adatbiztonság szerveroldali nagy rendelkezésre állású kiszolgálókon történik. Szerverek elhelyezése igénytől függően lehetséges Ügyfél telephelyen és/vagy saját infrastruktúránkban.
A szolgáltatás előnye, hogy nincs szükség helyi nagy erőforrás igényű drága asztali számítógépekre, elég egy minimális teljesítménnyel rendelkező mini számítógép is. A szolgáltatás akár okostelefonról, tabletről, stb. készülékekről is elérhető.

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2017.