Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Üdvözlettel, Brogyai Katalin

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

Privát felhő szolgáltatás


A privát felhő infrastruktúráját kizárólagosan egy szervezet, cég és ahhoz kapcsolódó szervezeti egységek munkatársai használhatják. Az infrastruktúra dedikáltan az adott szervezet használja, nem osztozik közös tárolón vagy közös szerveren más szervezetekkel.
Alapesetben szolgáltatóként a virtualizációs rétegig biztosítjuk az infrastruktúrát, amihez igény esetén Cisco VPN hozzáféréssel lehet a belső hálózaton elérhető host rendszerhez kapcsolódni.
 
Privát felhő szolgáltatásunkat mindig személyre szabottan, egyedi ajánlatkérés alapján dolgozzuk ki. Ha érdekli privát felhő szolgáltatásunk, kérjük keressen fel minket az info@elin.hu címen, és írja meg nekünk igényeit, és 2-3 napon belül kidolgozzuk az egyedi ajánlatot.

A szolgáltatásnál alkalmazott egyedi infrastruktúra, vagy csak a használt adattárolók bármikor normál piaci megvásárolhatók. Az adattárolók megvásárlása pl. azoknak lehet előnyös, akiknek belső szabályozásuk rendelkezik az adattárolókon tárolt adatok kezeléséről, azok megsemmisítéséről. A vásárlási szándékot a szolgáltatás felmondásakor kell jelezni.

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2017.