Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
4 Éve használom az Elin.hu Kft. által nyújtott szolgáltatásokat, főleg Bronz tárhelyekre, és tökéletesen meg vagyok elégedve.
Az ilyen kisebb forgalmú honlapokkal kapcsolatban is nagyon segítőkészek az ügyfélszolgálatnál dolgozó munkatársak. Ha elakadtam, vagy ötletre volt szükségem készséggel segítettek.
Az ügyintézésnél / segítségkérésnél sem kell napokat várni egy válaszra.
Üdvözlettel, Nardai László

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

Privát felhő szolgáltatás


A privát felhő infrastruktúráját kizárólagosan egy szervezet, cég és ahhoz kapcsolódó szervezeti egységek munkatársai használhatják. Az infrastruktúra dedikáltan az adott szervezet használja, nem osztozik közös tárolón vagy közös szerveren más szervezetekkel.
Alapesetben szolgáltatóként a virtualizációs rétegig biztosítjuk az infrastruktúrát, amihez igény esetén Cisco VPN hozzáféréssel lehet a belső hálózaton elérhető host rendszerhez kapcsolódni.
 
Privát felhő szolgáltatásunkat mindig személyre szabottan, egyedi ajánlatkérés alapján dolgozzuk ki. Ha érdekli privát felhő szolgáltatásunk, kérjük keressen fel minket az info@elin.hu címen, és írja meg nekünk igényeit, és 2-3 napon belül kidolgozzuk az egyedi ajánlatot.

A szolgáltatásnál alkalmazott egyedi infrastruktúra, vagy csak a használt adattárolók bármikor normál piaci megvásárolhatók. Az adattárolók megvásárlása pl. azoknak lehet előnyös, akiknek belső szabályozásuk rendelkezik az adattárolókon tárolt adatok kezeléséről, azok megsemmisítéséről. A vásárlási szándékot a szolgáltatás felmondásakor kell jelezni.

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.