Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Nem tudjuk szavakba önteni, hogy mennyire meg vagyunk elégedve nem csak a szolgáltatás minőségével, hanem az ügyfélszolgálat reakció idejével. Minden kérdésre szinte azonnal kapunk választ és a segítség mindig megoldja az aktuális problémát. Korrekt, profi hozzáállást tapasztalunk az ELIN szolgáltató részéről és bízunk benne, hogy egy nagyon hosszú és sikeres kapcsolat áll még előttünk. Sajnáljuk, hogy csak pár hónapja csatlakoztunk a kiváltságosok köreihez, de még ilyen rövid idő alatt is ilyen véleménnyel vagyunk az ELIN iránt, és mi lesz később... :) Mi köszönjük a lehetőséget.
Üdvözlettel, Horváth Miklós / In-Car-Tel kft.

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

S2S VPN hálózat


Site-to-Site VPN kapcsolat kialakítását két Cisco tűzfallal biztosítjuk. A szolgáltatással két telephely közötti állandó titkosított csatornát lehet létrehozni, ami felhasználói szemszögből szinte helyi hálózatnak látszik. A szolgáltatáshoz a telephelyeknek fix IP címmel kell rendelkezniük, hogy a tűzfalak a VPN csatornát fel tudják építeni. A szolgáltatással belső hálózatokat lehet összekötni interneten keresztül, így pl. a bérelt szervert, vagy privát felhő szolgáltatást irodájukból úgy tudják elérni, mintha a szomszéd szobában helyezkedne el. A tűzfalak konfigurálását mi végezzük, és akár több telephely összekapcsolását csillagpontosan központi tűzfalunkon keresztül is megoldhatja.
 
Néhány példa mire lehet használni:
Központi fájl szervert minden telephelyről ugyanúgy biztonságos csatornán keresztül tudnak elérni.
Fejlesztői környezeteket lehet helyi hálózatként biztosítani, valamint egyben nagy sávszélességgel egy-egy portot internet felé kinyitni.
Biztonságos offsite backup megoldást létrehozni.
 
A konfigurálás során lehetséges routolási paramétereket beállítani, valamint korlátozni a kliensek által elérhető egyéb internetes szolgáltatásokat. A kapcsolódott telephelyeknél beállítható, hogy az internetes forgalmat a csatornán keresztül a központi eszközt internetes kijáratként használva akarják-e használni, vagy minden telephely az internet irányába történő forgalmazást saját internetszolgáltatóján keresztül éri el, míg a belső hálózatot a titkosított csatornán.
 
A telephelyi tűzfalak bérelhetők, de meg is vásárolhatók. Bérlés esetén több konstrukciót biztosítunk, valamint lehetőség van nagyobb SLA-val hideg tartalék eszközt kérni. Szolgáltatásunkat az ország minden pontján biztosítjuk helyszíni telepítéssel és karbantartással, egyedi megállapodás keretében akár EU-s országban lévő telephelyen is.

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2018.