Az Ön szolgáltatója

S2S VPN hálózat


Site-to-Site VPN kapcsolat kialakítását két Cisco tűzfallal biztosítjuk. A szolgáltatással két telephely közötti állandó titkosított csatornát lehet létrehozni, ami felhasználói szemszögből szinte helyi hálózatnak látszik. A szolgáltatáshoz a telephelyeknek fix IP címmel kell rendelkezniük, hogy a tűzfalak a VPN csatornát fel tudják építeni. A szolgáltatással belső hálózatokat lehet összekötni interneten keresztül, így pl. a bérelt szervert, vagy privát felhő szolgáltatást irodájukból úgy tudják elérni, mintha a szomszéd szobában helyezkedne el. A tűzfalak konfigurálását mi végezzük, és akár több telephely összekapcsolását csillagpontosan központi tűzfalunkon keresztül is megoldhatja.
 
Néhány példa mire lehet használni:
Központi fájl szervert minden telephelyről ugyanúgy biztonságos csatornán keresztül tudnak elérni.
Fejlesztői környezeteket lehet helyi hálózatként biztosítani, valamint egyben nagy sávszélességgel egy-egy portot internet felé kinyitni.
Biztonságos offsite backup megoldást létrehozni.
 
A konfigurálás során lehetséges routolási paramétereket beállítani, valamint korlátozni a kliensek által elérhető egyéb internetes szolgáltatásokat. A kapcsolódott telephelyeknél beállítható, hogy az internetes forgalmat a csatornán keresztül a központi eszközt internetes kijáratként használva akarják-e használni, vagy minden telephely az internet irányába történő forgalmazást saját internetszolgáltatóján keresztül éri el, míg a belső hálózatot a titkosított csatornán.
 
A telephelyi tűzfalak bérelhetők, de meg is vásárolhatók. Bérlés esetén több konstrukciót biztosítunk, valamint lehetőség van nagyobb SLA-val hideg tartalék eszközt kérni. Szolgáltatásunkat az ország minden pontján biztosítjuk helyszíni telepítéssel és karbantartással, egyedi megállapodás keretében akár EU-s országban lévő telephelyen is.

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.