Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Immár négy éve hostoljátok az oldalunkat. Ez alatt az idő alatt nagyon sok segítséget kaptunk tőletek. Bármikor problémánk volt a weblapunkkal, tárhellyel, levelező rendszerünkkel, a segítségetek, vagy válaszotok pár órán belül mindig megérkezett, nem csak hétköznap de, hétvégén és késő este is! Ez nekünk nagyon fontos, mert szezonális munkánk miatt a rendszerünknek folyamatosan működnie kell.
Nagyon szimpatikus, hogy nagy hangsúlyt fektettek az ügyfelek tájékoztatására, így mindig tudjuk, hogy mikor, mire számíthatunk és látjuk a folyamatos fejlesztéseiteket.
Köszönjük és csak így tovább!
Üdvözlettel, Császár Gyula

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

Alkalmazás szolgáltatás (SaaS)


Szoftverek üzemeltetését biztosítjuk cégeknek, vállalkozóknak, akik csak a szoftvert vagy szoftvereket szeretnék használni, de annak üzemeltetésével nem szeretnének foglalkozni.
A jelenlegi szoftverkörnyezetektől egyedi szoftver üzemeltetésére is van lehetőség, de annak díját, és módját egyedi megállapodás keretében tudjuk csak vállalni. A díj és a szolgáltatási feltételek meghatározása a szoftver megvizsgálása után kerül meghatározásra.
 
Azonnal elérhető szolgáltatások:
Alfresco
Redmine
Owncloud
Trac
Bugzilla
Moodle

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.