Virtuális szerver bérlés

Virtuális szervert KVM és VMware virtualizációs réteggel biztosítjuk. A virtuális szerverek mindegyike minimum 2.9GHz-es Intel Xeon CPU-s magokat tartalmaz, és virtualizációs rétegtől függően lehetséges SSD és HDD háttértár választása. Ezektől eltérő konfugurációra is van lehetőség, ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailben, vagy a kapcsolat menüponton keresztül.

A virtuális szerver választása ideális lehet azok számára, akik saját környezet kialakítására illetve saját egyedi megoldások futtatására szeretnének egyedi környezetet építeni. Ezen típusú szolgáltatáshoz alapesetben szükség van rendszer adminisztrátori ismeretekre, valamint elegendő szabadidőre, hogy azt beállítsa, és karbantartsa. A szolgáltatáshoz a root hozzáférést kapja meg tőlünk, ahova szabadon bármikor installálhat saját szoftvereket, és egyedileg állíthatja azok paramétereit.
A hálózatunkra, és általunk biztosított virtuális gépekre is érvényes, hogy semmilyen spam tevékenységet nem támogatunk, és ilyen jellegű működést nem engedélyezünk.

Virtuális szerver szolgáltatásunkat a Magyar Telekom Dataplex nevű adatparkjából biztosítjuk.
 
Előnye:

  • Nincs szükség eszköz beszerzésre
  • Nem egy teljes szervert kell bérelnie
  • Gyorsan és rugalmasan módosítható a teljesítmény
  • Gyorsan üzembe helyezhető
  • Saját operációs rendszert futtathat

 

HÍVJON MINKET : +36 70 297 4811