Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Üdvözlettel, Brogyai Katalin

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

VPN hálózat


Virtuális magán hálózati szolgáltatásunk bármilyen internetes kapcsolat esetén használható, aminek segítségével titkosított csatornát hozhat létre központi kiszolgálónk és a számítógépe között. A megoldással üzleti adatait védi, sok esetben ez ügyfél vagy üzleti követelmény is.
Ha fix telephellyel rendelkezik, akkor azokat Site-to-Site VPN kapcsolattal is összekötheti, illetve központi eszközünkkel csillag topológiás rendszert építhet ki telephelyei között. A szolgáltatás használható bármilyen eszközről, ami támogatja a Cisco VPN klienst. Ilyen támogatott operációs rendszerek pl. Windows, Linux, Mac OSX, iOS, Android. Egyes rendszerek a telepítéshez vagy használathoz rendszergazdai jogosultságot igényelhetnek.
A szolgáltatás routolási lehetőségei egyedi megoldásoknak is kedveznek, így akár az is megoldható, hogyha VPN-el csatlakozik, akkor a publikus internetelérést lekapcsoljuk, vagy rajtunk keresztül szűrve átengedjük.
Szolgáltatásunk kizárólag üzleti célra használható, valódi kilétüket elrejteni kívánó, esetleg TOR hálózatot helyettesíteni kívánó felhasználók számára nem biztosítjuk!

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2018.