Tárhely adminisztrációs felületA tárhely adminisztrciós felületünk bejleentkező felületét lecseréltük, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak Ügyfeleink tájékozódni. Az új felület 4 könnyen megkülönböztethető részre oszlik. A negyedik eszköz részben próbálunk időről-időre haszos eszközöket beállítani, ami egy webfejlesztőnél is hasznos lehet.

A felületen helyet kapott a Tárhely adminisztrációs felületünk, a Webmail felületek linkjeit tartalmazó rész, a PHPMyAdmin és az Eszközök.

 

Tárhely adminisztrációs felület:
A tárhely szolgáltatásainkkal kapcsolatos minden beállítás itt végezhető el. A domain hozzáadásától a tárhely létrehozáson át, az SSL generálásig.

 

Webmail:
A webmail felületek linkei alatt a kliens alapú levelezés beállításának tömör segédlete található. Webmail kliensek közül kettőt telepítettünk, a Roundcube-ot, és a Rainloop-ot. Mindkét levelezőkliens IMAP alapú kapcsolatot épít ki a levelezőszeverünkkel, így csak a szerveren megtalálható leveleket tudja mutatni.

 

PHPMyAdmin:
A PHPMyAdmin felület bejelentkező felülete, ahol a létrehozott adatbázis felhasználóval és jelszóval lehet bejelentkezni. Nem kell szervert kiválasztani, a rendszerünk automatikusan megtalálja, hogy melyikhez szeretne csatlakozni.

 

Eszközök:
Olyan eszközöket helyezünk el, ami a felhasználók, és fejlesztők egyszerűbb publikusan is elérhető szerver oldali vagy kliens oldalt futtatható elemei találhatók meg. Pl. publikus IP cím kijelző, jelszó generáló, stb.

HÍVJON MINKET : +36 70 297 4811