Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Örömömre szolgál, hogy egy ilyen segítőkész, tisztességes és emberi hozzáállású munkatárssal és csapattal szerződhettem. A mai világban ez igencsak ritkaság számba megy! Csak bízni tudtam benne, hogy valóban létezik egy ilyen korrekt cég, amikor a hirdetésüket, weboldalukat és az ott található tapasztalatokat, hozzászólásokat olvastam. Most már tapasztalatból mondhatom én is, hogy az Elin.hu csapata valóban azon kevesek közé tartozik, akikre lehet számítani, pontosak és segítőkészek.
Üdvözlettel, Brogyai Katalin

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

Rólunk


Az ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft-t 2008-ban hoztuk létre. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal, fejlesztéseinkkel, szakmai hátterünkkel és iparági tagságainkkal hosszú távon magas színvonalú szolgáltatásokat tudjunk biztosítani Ügyfeleink, Partnereink számára. Ügyfeleink az alap hosting és domain szolgáltatásoktól egészen a komplett infrastruktúra biztosításáig használják nap mint nap szervereinket, tárolóinkat, és hálózati eszközökön futó megoldásainkat. Ügyfeleink között tudunk számos középvállalatot, valamint világpiacon jelenlévő főleg informatikai eszközöket gyártó cég hazai szerviz hálózatát, országos diákmunka hálózatot, több irodaházat, és sok-sok egyéb területen tevékenykedő egyedi szolgáltatásokat igénylő Ügyfelet.
Szervereink mindegyike egy vagy több processzoros nagy teljesítményű kiszolgáló, amikről képeket, és leírást a Technikai hátterünkben talál, és meggyőződhet arról, hogy megbízható helyen veszi igénybe a szolgáltatást. 

Rendszergazdai szolgáltatásainkkal akár ISO 27001 igényeknek is megfelelve tudjuk biztosítani Ügyfeleinknek a technikai hátteret. Rendszergazdai tevékenység mellett komplett megoldást is biztosítunk több kis- és középvállalatnak, ahol egyedi igény szerint eszközök, és szoftverek beszerzését, környezetek kialakítását is elvégezzük. Szolgáltatási szerződéseink szerint akár hosszú távú támogatással, valamint kezdeti helyszíni betanítással is biztosítani tudjuk a biztos technikai hátteret vállalatoknak, cégeknek.
 
Cégünk célja versenyképes díjazással felső kategóriás szolgáltatások biztosítása, valamint az Ügyfeleinknek és Partnereinknek jelentős versenyelőnyt biztosító szolgáltatások nyújtása.
Szolgáltatásaink minőségben, és technikai háttérben messze kiemelkedők a piacon, ahol 2008 óta foglalkozunk internetes szolgáltatások biztosításával. Stabil hátterünk garancia arra, hogy cégünk hosszú távú partnere lehet minden olyan cégnek, akik az internetes megjelenést, és levelezést komoly üzleti folyamatnak tekintik, és fontos számukra a megbízhatóság.
Több iparági tagsággal rendelkezünk, melyekkel közvetlenül tudunk értékesíteni, vagy egyéb nemzetközi projektekben részt venni, ezzel biztosítva Ügyfeleinknek a kiemelkedő és megbízható lehetőségeket.

  • .hu domain regisztrációs joggal rendelkezünk, ami a piac kb. 65%-áról mondható el.
  • Saját szerverparkkal rendelkezünk, ami a hazai piac kb. 50%-áról mondható el.
  • .eu domain regisztrációs joggal rendelkezünk, ami a piac kb. 15%-áról mondható el.
  • Saját IP cím tartománnyal rendelkezünk, ami a szolgáltatók kb. 2%-ára jellemző.

 

Környezettudatos működés, környezetünk védelme

Irodánkban, és telephelyünkön szelektíven gyűjtjük a hulladékot, valamint helyezzük el a megfelelő gyűjtőedényekbe, vagy adjuk le a kommunális szolgáltatónál újrahasznosításra.
Vásárolt szervereink kiválasztásánál különös tekintettel odafigyelünk, hogy azok tápegységeinek hatásfoka 90-95% feletti legyen. A kisebb áramfelvétel kisebb környezeti terhelést, és kisebb villanyszámlát is jelent cégünknek, amivel környezettudatosabb, és hatékonyabb működést tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.
Számláinkat alapesetben magánszemélyeknek csak elektronikusan továbbítjuk, könyvelőnknek csak elektronikusan adjuk át adatainkat, így irodánk több tízezer oldal kinyomtatását elkerülve évente kb. 1-2 fa kivágásának megfelelő papírigényt elkerülve óvjuk környezetünket.


Cégünk adatai, összes elérhetősége a kapcsolat menüpontban megtalálható. Ha ezen kívül szeretne többet megtudni cégünkről, esetleg szolgáltatásinkról személyesen szeretne beszélgetni, akkor kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben.

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.