Az Ön szolgáltatója

FPM webtárhely

Tárhely mérete
A rendelkezésre álló összes tárhely, beleértve a Web, Email, SQL tárhelyeket. A tárterület felhasználása dinamikus, nincs szükség előre megadni a felhasználható területeket. A rendelkezésre álló tárterületen fizikai korlát nincs (korlátlan), ideiglenesen a bérelt terület túlhasználható.
CMS barát tárhely
A webtárhely konfigurálása, és beállíthatósága CMS-ek széles körét támogatja. Ilyen tartalomkezelő rendszer pl. a Joomla, Drupal, Wordpress, Moodle, e107, PHP-Fusion, SMF, stb.
Elhelyezhető weboldalak
Az adott csomagban elhelyezhető weboldalak számát jelenti, vagyis ennyi különálló weboldal, webtárhely üzemeltethető. A weboldalra mutathat www és www nélküli "fő"domain, vagy aldomain is. Minden különálló weboldal, külön webtárhelyre kerül elhelyezésre, vagyis pl. Ezüst webtárhely csomag esetén 3db különálló webtárhellyel rendelkezik.
Parkolt domainek
A szolgáltatáshoz kapcsolhat úgy domaineket, hogy nem mutat tárhelyre, hanem úgymond parkoltatja azokat. Ilyenkor egy alapértelmezett tárhely üzenet jelenik meg, ami domain címre látogatót informálja arról, hogy jelenleg a domainen nincs tartalom.
Aldomain
A weboldalánál lehetősége van aldomaineket használni, pl. dokumentum.domainneve.hu. Ha aldomainként állítatja be, akkor a webtárhelyének egy adott mappájára fog mutatni, és az ott beállítottnaknak megfelelő tartalmat fogja megjeleníteni.
Alias domain
A webtárhelyére több domain is mutathat, amit Alias domainként lehet felvenni. Ilyenkor ugyanarra a mappára, és ugyanarra a tartalomra fog mutatni a fődomain és az alias-nak felvett domain is.
DNS szerverek használata
Nálunk regisztrált, vagy más szolgáltatónál fenntartott domainhez is egyaránt biztosítunk DNS szervereket. Természetesen a tárhelyekre olyan domain is mutathat, aminek névszervereit nem mi adminisztráljuk.
Adatforgalom
A weboldala által forgalmazott adatforgalom, amit a tárhely adminisztrációs felületen napra lebontva meg tud tekinteni. Ebben a forgalomban minden tartalom benne van, beleértve a keresőrobotok által letöltött adatokat is.
Webkiszolgálás [+]
A weboldalának kiszolgálására Nginx és Aapache kiszolgálók is rendelkezésre állnak. A webtárhely alapbeállításaként a statikus fájlokat Nginx szolgálja ki, a dinamikus tartalmat pedig a CMS-ekhez alapértelmezettként beállított Apache kiszolgáló biztosítja.
SQL tárhely [+]
Minden dinamikus tárhelyünk részét képezi SQL adatbázis használati lehetőség, ami nincs korlátozva párhuzamos kapcsolatok száma, kapcsolódások száma, adatbázis mérete vagy forgalom alapján. Az adatbázis mérete beleszámít az összes rendelkezésre álló webtárhely méretbe, de külön nem kell dedikáltan megadni, hogy mennyit engedélyez neki.
FTP elérés [+]
A webtárhely elsődleges fájl szintű elérését biztosító szolgáltatás. Ehhez szüksége van egy FTP kliensre, amivel a kiszolgálónkhoz tud kapcsolódni.
PHP futtatás [+]
A dinamikus tárhely szolgáltatás alapfunkciója a PHP futtatás. Tárhelyenként lehetőség van 5.2, 5.3, 5.4, 5.5 -ös verziójú PHP fordítót használni, de egy tárhelyen csak egy fajtát. Ezüst webtárhely csomagnál pl. mind a három webtárhelyre külön-külön megadhatja, hogy milyen PHP verziót szeretne használni.
PHP bytecode Compiler [+]
Zend optimizer és IonCube loader-nél ritkábban használt PHP bytecode Compiler is elérhető a weboldalak széles körének működéséhez.
Email közös könyvtár [+]
Csoportmunkát segítően kollégák között megoszthatnak IMAP típusú fiók esetén könyvtárat. Ezzel helyet és időt spórolnak a felhasználók, mivel a különböző postafiókok alól ugyanazt a mappát látják. Ha az egyik felhasználó oda mozgat egy emailt, akkor azt azonnal a másik felhasználó is látja.
Email mentés
A levelezéséről heti teljes mentés készül, aminek visszaállítását vagy letölthetővé tételét ügyfélszolgálatunkon tudja kérni.
Havi díj
Féléves díj
Éves díj
Két éves díj
további tulajdonságok
Bronz
megrendelem
1000 MB
1 db
korlátlan
10 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 15.000 Ft
-
megrendelem
Ezüst
megrendelem
2000 MB
2 db
korlátlan
25 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 20.000 Ft
-
megrendelem
Arany
megrendelem
3000 MB
3 db
korlátlan
50 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 25.000 Ft
-
megrendelem
Platina
megrendelem
5000 MB
5 db
korlátlan
100 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 30.000 Ft
-
megrendelem
Gyémánt
megrendelem
10000 MB
10 db
korlátlan
200 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 50.000 Ft
-
megrendelem
Rubin
megrendelem
20000 MB
20 db
korlátlan
200 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 80.000 Ft
-
megrendelem
Smaragd
megrendelem
50000 MB
50 db
korlátlan
200 db
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 140.000 Ft
-
megrendelem
Egyéni
ajánlatkérés
Egyéni
Egyéni
korlátlan
korlátlan
korlátlan
korlátlan
Egyéni
Egyéni
Egyéni
Egyéni
ajánlatkérés

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.