FTP tárhely

Az FTP tárhely szolgáltatás csak fájlok fel-, és letöltésére használható, nem tartozik hozzá webkiszolgálás. A szolgáltatás alkalmas partnereknek nagy fájlok átadására méretkorlátozás nélkül nagy sávszélességen. Alapesetben FTP tárhelyeket kiszolgáló szervernél 1Gbps full duplex sávszélesség van, így akár 45 másodperc alatt fel vagy le tud tölteni. Az EU tagországokhoz általában ez a sávszélesség rendelkezésre áll, ennél távolabbi céloknál hálózattól függően nagy fájlok mozgatása esetén 50-500Mbps sávszélesség áll rendelkezésére. Egyedi igény esetén lehetőség van 10Gbps-os hálózati kapcsolatot is igényelni, egyedi tárhely mérettel, ahova akár 50-100TB adatot is elhelyezhet.

A szolgáltatáshoz tartozik webes adminisztrátori felület is, ahol a felhasználóit, azok csatlakozási pontjait is be tudja állítani. Lehetőség van korlátozott felhasználó létrehozására, ami a megfelelő beállítás mellett csak olvasni tudja a feltöltött állományokat, a fájlok jogosultságain változtatni nem tud. Olyan cégeknek előnyös lehet a linkelési beállítás is, akik több partnerükkel szinte ugyanazt a tartalmat szeretnék megosztani letöltésre. Ezzel a megoldással a tartalmat csak egyszer kell feltölteni, majd azt a partnerek könyvtáraiba csak a közös könyvtárat megadni.

Nagy fájlokat lassú hálózatokra töltő vállalkozások, cégek számára kitűnő választás lehet a szerver oldali fel és letöltési beállíthatóság, amivel elég csak egyszer feltölteni a szerverre, majd onnan a megadott paramétereknek megfelelően a kiszolgáló a háttérben elkezdi fel- vagy letölteni a fájlokat.  Ehhez természetesen nem kell a programját, böngészőjét futtatnia, vagy akár számítógépét bekapcsolva tartania.
Az FTP tárhely szolgáltatás biztonsági mentések tárolására nem ajánlott, ahhoz kimondottan a Backup szolgáltatást javasoljuk a kedvezőbb Ft/GB vagy Ft/TB értékek miatt.
 
A szolgáltatást ajánljuk grafikai és videó anyagokkal dolgozók számára, nagy munka anyagok továbbítását végzők számára, valamint kollégák közötti fájlcserélésre.

HÍVJON MINKET : +36 70 297 4811