Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Immár négy éve hostoljátok az oldalunkat. Ez alatt az idő alatt nagyon sok segítséget kaptunk tőletek. Bármikor problémánk volt a weblapunkkal, tárhellyel, levelező rendszerünkkel, a segítségetek, vagy válaszotok pár órán belül mindig megérkezett, nem csak hétköznap de, hétvégén és késő este is! Ez nekünk nagyon fontos, mert szezonális munkánk miatt a rendszerünknek folyamatosan működnie kell.
Nagyon szimpatikus, hogy nagy hangsúlyt fektettek az ügyfelek tájékoztatására, így mindig tudjuk, hogy mikor, mire számíthatunk és látjuk a folyamatos fejlesztéseiteket.
Köszönjük és csak így tovább!
Üdvözlettel, Császár Gyula

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

SSD webtárhely


SSD webtárhely a sebesség az igazán profik tárhelye. 6 és 12 Gbps -os csatlakozással a HDD alapú kiszolgálásnál 50x-100x gyorsabb elérési idejű SSD alapú tárhely nagy teljesítményű processzorokkal nagyon gyors szolgáltatást biztosít a webtárhely tulajdonosoknak. A szoftveres beállításokban, vagy más paraméterben nem tér el a normál webtárhely szolgáltatástól, ugyanúgy futtatható rajta bármilyen tartalomkezelő rendszer, webshop, vagy bármilyen más dinamikus webtárhelyet igénylő weboldal. Az igazán teljesítmény orientált Ügyfeleknek ajánljuk Nginx alapú PHP kiszolgálást, ahol természetesen segítünk a technikai kompatibilitást megoldani, pl. a .htaccess fájl átírásával.
A szolgáltatás nagy előnye sok kis fájl használata esetén jelentkezik igazán, ahol egy-egy weboldalletöltéshez sok fájlt használ a weboldal.
 
Az SSD webtárhely szolgáltatásokat ajánljuk:
vállalkozóknak
mikro-, és kisvállalatoknak
középvállalatoknak

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.