Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
Nem tudjuk szavakba önteni, hogy mennyire meg vagyunk elégedve nem csak a szolgáltatás minőségével, hanem az ügyfélszolgálat reakció idejével. Minden kérdésre szinte azonnal kapunk választ és a segítség mindig megoldja az aktuális problémát. Korrekt, profi hozzáállást tapasztalunk az ELIN szolgáltató részéről és bízunk benne, hogy egy nagyon hosszú és sikeres kapcsolat áll még előttünk. Sajnáljuk, hogy csak pár hónapja csatlakoztunk a kiváltságosok köreihez, de még ilyen rövid idő alatt is ilyen véleménnyel vagyunk az ELIN iránt, és mi lesz később... :) Mi köszönjük a lehetőséget.
Üdvözlettel, Horváth Miklós / In-Car-Tel kft.

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

SSD webtárhely


SSD webtárhely a sebesség az igazán profik tárhelye. 6 és 12 Gbps -os csatlakozással a HDD alapú kiszolgálásnál 50x-100x gyorsabb elérési idejű SSD alapú tárhely nagy teljesítményű processzorokkal nagyon gyors szolgáltatást biztosít a webtárhely tulajdonosoknak. A szoftveres beállításokban, vagy más paraméterben nem tér el a normál webtárhely szolgáltatástól, ugyanúgy futtatható rajta bármilyen tartalomkezelő rendszer, webshop, vagy bármilyen más dinamikus webtárhelyet igénylő weboldal. Az igazán teljesítmény orientált Ügyfeleknek ajánljuk Nginx alapú PHP kiszolgálást, ahol természetesen segítünk a technikai kompatibilitást megoldani, pl. a .htaccess fájl átírásával.
A szolgáltatás nagy előnye sok kis fájl használata esetén jelentkezik igazán, ahol egy-egy weboldalletöltéshez sok fájlt használ a weboldal.
 
Az SSD webtárhely szolgáltatásokat ajánljuk:
vállalkozóknak
mikro-, és kisvállalatoknak
középvállalatoknak

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.