Az Ön szolgáltatója
Ügyfeleink mondták
4 Éve használom az Elin.hu Kft. által nyújtott szolgáltatásokat, főleg Bronz tárhelyekre, és tökéletesen meg vagyok elégedve.
Az ilyen kisebb forgalmú honlapokkal kapcsolatban is nagyon segítőkészek az ügyfélszolgálatnál dolgozó munkatársak. Ha elakadtam, vagy ötletre volt szükségem készséggel segítettek.
Az ügyintézésnél / segítségkérésnél sem kell napokat várni egy válaszra.
Üdvözlettel, Nardai László

tovább az ajánlásokhoz >>
Szerverek, szerver csoportok
HA
FS
SQL
BACKUP
MX
22°C±2°C
50%±10%

SSD webtárhely


SSD webtárhely a sebesség az igazán profik tárhelye. 6 és 12 Gbps -os csatlakozással a HDD alapú kiszolgálásnál 50x-100x gyorsabb elérési idejű SSD alapú tárhely nagy teljesítményű processzorokkal nagyon gyors szolgáltatást biztosít a webtárhely tulajdonosoknak. A szoftveres beállításokban, vagy más paraméterben nem tér el a normál webtárhely szolgáltatástól, ugyanúgy futtatható rajta bármilyen tartalomkezelő rendszer, webshop, vagy bármilyen más dinamikus webtárhelyet igénylő weboldal. Az igazán teljesítmény orientált Ügyfeleknek ajánljuk Nginx alapú PHP kiszolgálást, ahol természetesen segítünk a technikai kompatibilitást megoldani, pl. a .htaccess fájl átírásával.
A szolgáltatás nagy előnye sok kis fájl használata esetén jelentkezik igazán, ahol egy-egy weboldalletöltéshez sok fájlt használ a weboldal.
 
Az SSD webtárhely szolgáltatásokat ajánljuk:
vállalkozóknak
mikro-, és kisvállalatoknak
középvállalatoknak

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2018.