Az Ön szolgáltatója

Webtárhely

Tárhely mérete
A rendelkezésre álló összes tárhely, beleértve a Web, Email, SQL tárhelyeket. A tárterület felhasználása dinamikus, nincs szükség előre megadni a felhasználható területeket. A rendelkezésre álló tárterületen fizikai korlát nincs (korlátlan), ideiglenesen a bérelt terület túlhasználható.
CMS barát tárhely
A webtárhely konfigurálása, és beállíthatósága CMS-ek széles körét támogatja. Ilyen tartalomkezelő rendszer pl. a Joomla, Drupal, Wordpress, Moodle, e107, PHP-Fusion, SMF, phpBB, osCommerce, Magento, OpenCart, CubeCart, stb.
Elhelyezhető weboldalak
Az adott csomagban elhelyezhető weboldalak számát jelenti, vagyis ennyi különálló weboldal, webtárhely üzemeltethető. A weboldalra mutathat www és www nélküli "fő"domain, vagy aldomain is. Minden különálló weboldal, külön webtárhelyre kerül elhelyezésre, vagyis pl. Ezüst webtárhely csomag esetén 3db különálló webtárhellyel rendelkezik.
Parkolt domainek
A szolgáltatáshoz kapcsolhat úgy domaineket, hogy nem mutat tárhelyre, hanem úgymond parkoltatja azokat. Ilyenkor egy alapértelmezett tárhely üzenet jelenik meg, ami domain címre látogatót informálja arról, hogy jelenleg a domainen nincs tartalom.
Aldomain
A weboldalánál lehetősége van aldomaineket használni, pl. dokumentum.domainneve.hu. Ha aldomainként állítatja be, akkor a webtárhelyének egy adott mappájára fog mutatni, és az ott beállítottnaknak megfelelő tartalmat fogja megjeleníteni.
Alias domain
A webtárhelyére több domain is mutathat, amit Alias domainként lehet felvenni. Ilyenkor ugyanarra a mappára, és ugyanarra a tartalomra fog mutatni a fődomain és az alias-nak felvett domain is.
DNS szerverek használata
Nálunk regisztrált, vagy más szolgáltatónál fenntartott domainhez is egyaránt biztosítunk DNS szervereket. Természetesen a tárhelyekre olyan domain is mutathat, aminek névszervereit nem mi adminisztráljuk.
Adatforgalom
A weboldala által forgalmazott adatforgalom, amit a tárhely adminisztrációs felületen napra lebontva meg tud tekinteni. Ebben a forgalomban minden tartalom benne van, beleértve a keresőrobotok által letöltött adatokat is.
Webkiszolgálás [+]
A weboldalának kiszolgálására Nginx és Apache kiszolgálók is rendelkezésre állnak. A webtárhely alapbeállításaként a statikus fájlokat Nginx szolgálja ki, a dinamikus tartalmat pedig a CMS-ekhez alapértelmezettként beállított Apache kiszolgáló biztosítja.
SQL tárhely [+]
Minden dinamikus tárhelyünk részét képezi SQL adatbázis használati lehetőség, ami nincs korlátozva párhuzamos kapcsolatok száma, kapcsolódások száma, adatbázis mérete vagy forgalom alapján. Az adatbázis mérete beleszámít az összes rendelkezésre álló webtárhely méretbe, de külön nem kell dedikáltan megadni, hogy mennyit engedélyez neki.
FTP elérés [+]
A webtárhely elsődleges fájl szintű elérését biztosító szolgáltatás. Ehhez szüksége van egy FTP kliensre, amivel a kiszolgálónkhoz tud kapcsolódni.
PHP futtatás [+]
A dinamikus tárhely szolgáltatás alapfunkciója a PHP futtatás. Tárhelyenként lehetőség van 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 -os verziójú PHP fordítót használni, de egy tárhelyen csak egy fajtát. Ezüst webtárhely csomagnál pl. mind a három webtárhelyre külön-külön megadhatja, hogy milyen PHP verziót szeretne használni.
Email tárhely [+]
Email tárhely mérete nincs korlátozva, de a bérelt tárhely méretébe beleszámít. Nem kell előre megadni a levelezésre, vagy egy-egy postafiókra szánt tárhely méretet, az egyes szolgáltatások között dinamikusan oszlik meg a tárhely.
Mentés külön szerverre [+]
Az alapszolgáltatás része, hogy az ELIN.hu Kft. szerverein elhelyezett tartalomról rendszeresen külön szerverre mentés készül.
Havi díj
Féléves díj
Éves díj
Két éves díj
további tulajdonságok
Bronz
megrendelem
1000 MB
1 db
korlátlan
10
korlátlan
korlátlan
korlátlan
-
-
br. 5500 Ft
br. 10.000 Ft
megrendelem
Legtöbbet választott
Ezüst
megrendelem
3000 MB
3 db
korlátlan
25
korlátlan
korlátlan
korlátlan
-
br. 5000 Ft
br. 9000 Ft
br. 17.000 Ft
megrendelem
Legkedveltebb tárhely
Arany
megrendelem
6000 MB
5 db
korlátlan
50
korlátlan
korlátlan
korlátlan
-
br. 9000 Ft
br. 15.000 Ft
br. 28.000 Ft
megrendelem
Platina
megrendelem
10000 MB
10 db
korlátlan
100
korlátlan
korlátlan
korlátlan
br. 3000 Ft
br. 15.000 Ft
br. 25.000 Ft
br. 45.000 Ft
megrendelem
Gyémánt
megrendelem
20000 MB
20 db
korlátlan
200
korlátlan
korlátlan
korlátlan
br. 5500 Ft
br. 25.000 Ft
br. 40.000 Ft
br. 70.000 Ft
megrendelem
Rubin
megrendelem
50000 MB
50 db
korlátlan
200
korlátlan
korlátlan
korlátlan
12000 Ft
-
-
-
megrendelem
Smaragd
megrendelem
100000 MB
100 db
korlátlan
200
korlátlan
korlátlan
korlátlan
22.000 Ft
-
-
-
megrendelem
Egyéni
ajánlatkérés
Egyéni
Egyéni
korlátlan
korlátlan
korlátlan
korlátlan
korlátlan
Egyéni
Egyéni
Egyéni
Egyéni
ajánlatkérés

Webtárhely szolgáltatásaink széles körben használhatók, felhasználóbarát tartalomkezelő rendszerek, webshopok, blogok, galériák, ticket rendszerek, és egyéb weboldalak futtatására alkalmasak. Teljes körű webtárhely szolgáltatást biztosítunk Önnek és cégének, hogy internetes felületei és szolgáltatásai állandóan elérhetőek legyenek. Szolgáltatásunk mindegyike mögött több kiszolgáló van, amivel a weboldalakra érkező látogatókat is dinamikusan tudjuk kezelni, és nagyobb garantált rendelkezést tudunk ezáltal biztosítani.
Minden webtárhely csomag része a biztonsági mentés, amit FTP-n keresztül bármikor el tud érni olvasásra. Igény esetén visszaállítást is kérhet ügyfélszolgálatunkon keresztül. A biztonsági mentéseket a biztonsági házirend szerint őrizzük meg.


Hogyan működik a villámgyors weboldal kiszolgálás?

A weboldal kérés beérkezik a terheléselosztó kiszolgálónkra, ami fogadja azt, és a beállított paraméterek alapján a kérést feldolgozza. A kiszolgáló statikus és dinamikus fájlkéréseket megkülönbözteti, és ha statikus fájlkérés érkezik, akkor azt az átlagos válaszidő töredéke alatt szolgálja ki, gyorsabb böngészési élményt biztosítva a weboldalukra látogatóknak. Ha a kérés dinamikus tartalomra irányult, akkor a terheléselosztó a beállított aktív webkiszolgálók egyikét megszólítja, és a lekérést továbbadja. A terheléselosztó rendszer automatikusan érzékeli, ha valamelyik webszerver épp újratölti a konfigurációt, vagy más okból nem elérhető, és addig neki nem továbbít kéréseket. Hirdetési kampányoknál, ha jelentősen megnövekedik a weboldalára látogatók száma, és ezzel együtt az oldalletöltések száma, akkor az egykiszolgálós modellnél sokkal rugalmasabban, stabilabban és gyorsabban tudjuk kiszolgálni a megnövekedett terhelést.


Bronz webtárhely szolgáltatás

A legkisebb szolgáltatási csomagunk, ami alkalmas PHP alapú weboldalak futtatására, és méretében kitűnően alkalmas alap weboldalak elhelyezésére. A csomagot egy weboldallal rendelkezőknek ajánljuk, akik cégünk, szervezetük vagy személyes weboldalukat szeretnék megjeleníteni. A webtárhely méretébe bármelyik tartalomkezelő rendszer bőven belefér, ahol akár kisebb galériák is remekül elhelyezhetők.

 

Ezüst webtárhely szolgáltatás

A második csomagban az 1-3 weboldallal rendelkezőknek kedvező választás, ahol már közepes méretű galériák is kényelmesen elférnek, így előnyös lehet induló referencia gyűjteményt megjelenítő fotósoknak, fotóelőhívó cégeknek, vagy akik aktívabb levelezést folytatnak. A szolgáltatás tárhelykapacitása 3 GB, ami megfelelő méretű kis cégek működéséhez, amiben benne van az aktív levelezés, a weboldal. és az ahhoz tartozó adatbázis.

 

Arany webtárhely szolgáltatás

A szolgáltatáson tárterülete miatt kedvelt a nagyobb weboldalakat üzemeltetők körében, ahol sok kép, videó fér el. Az 5-10 fő vagy afeletti vállalkozások kedvelt csomagja, mert levelezésük, és a tárhelyre feltöltött tartalom kényelmesen elfér, és megfelelően tudják használni az IMAP alapú levelezés előnyeit, aminek segítségével okostelefonra, tabletre, laptopra ugyanazt az email címe(eke)t beállítva ugyanazt a levelezést láthatja akár távol az irodájától.

 

Platina webtárhely szolgáltatás

Weboldalkészítők, nagyobb stúdiók, újságok, nagy tartalommal rendelkező weboldalak használják első sorban. A csomagban 256MB PHP memória miatt a több memóriát igénylő oldalak kedvelt helye. Több fotóelőhívással foglalkozó stúdió, vagy több, akár 5-10 weboldallal rendelkező vállalkozások, vállalatok szokták ezt a tárhely csomagot  használni.

 

Gyémánt webtárhely szolgáltatás

Kiemelkedően nagy kapacitással és sok weboldal elhelyezési lehetőséggel rendelkezik. Weboldalkészítők, sok weboldallal és nagy tartalommal rendelkező vállalkozások által használt csomag, ahol a Platina csomaghoz hasonlóan 256MB memória áll rendelkezésre szálanként. A szálankénti memóriával akár párhuzamosan 4-8GB memóriát is használhat weboldala, attól függően, hogy hány kérés érkezik be egyszerre.

 

Egyéni webtárhely szolgáltatás

A szolgáltatásban minden esetben egyedi igények alapján kialakított konstrukciót ajánlunk az ajánlatkérőnek. Az igények lehetnek egyedi méretű, forgalmú, konfigurációjú tárhelyre vonatkozóak. Azonnal 50, 100, 200, 500 GB, vagy akár több TB-nyi óriás webtárhelyet is tudunk biztosítani kiemelkedően nagy forgalmú weboldalaknak biztonsági mentéssel saját tulajdonú szervereinken, amiket a Technikai hátterünk menüpontban tud megtekinteni.

 

ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
9024 Győr, Déry T. u. 11.
info@elin.hu
+36 (70) 297-4811
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és tanácsadó Kft. - 2008 - 2019.